Medereiziger Therapie, training & Coaching

Lichaamsgerichte psychotherapie voor iedereen die meer vervulling en verbinding in het leven wil.
Ondersteuning voor naasten van ongeneeslijk zieken en nabestaanden.
Versterken van (zorg) professionals in hun zorg voor ongeneeslijk zieken en hun naasten.

Medereizigers: niet alleen, maar samen

Soms loop je in je leven tegen moeilijke periodes aan. Je voelt je leeg, overspannen, eenzaam, somber of wordt overspoeld door emoties. Uitreiken naar een ander, de verbinding weer opzoeken en samen zoeken naar nieuwe, gezondere wegen kan dan heel steunend zijn. Voor zowel individuele sessies als groepsworkshops waarin contact maken met jezelf en de ander centraal staat, kan je bij mij terecht. Voor meer informatie: klik hier


Medereiziger zijn van een ongeneeslijk zieke

Op het moment dat je partner of een ander direct naaste ongeneeslijk ziek is, word je medereiziger. Ook jouw leven verandert voorgoed in vele opzichten. Wat dat betekent is voor ieder mens anders. Gezien en gehoord worden in deze fase van je leven -óók door jezelf- is van belang om alle uitdagingen het hoofd te kunnen bieden.

Professioneel mee-reizen met naasten

Als betaalde of onbetaalde professional die ongeneeslijk zieken en hun naasten begeleidt, ben jij ook medereiziger. De kunst om jouw expertise en kwaliteit in te zetten om mensen zo goed mogelijk hun eigen weg te laten vinden in deze periode is de kunst van het mee-reizen.Medereiziger. Steun voor de partner van een ongeneeslijk zieke

In het boek Medereiziger, steun voor de partner van een ongeneeslijk zieke deel ik mijn persoonlijke ervaringen van een reis die door niemand uitgekozen en gewild is, maar die sons wel gemaakt moet worden. In Medereiziger komen ook de ervaringen van andere partners ruimschoots aan bod, want geen mensenleven is hetzelfde. Dat geeft dit boek een brede basis en herkenbaarheid. De persoonlijke verhalen van al deze medereizigers worden afgewisseld met theoretische inzichten en de vertaling daarvan in praktische handvatten.

Het boek kost 24,50 euro en is te bestellen bij alle webwinkels, boekhandels en de uitgever (Stili Novi). Ook hebben ruim 70 bibliotheken in Nederland het boek in hun catalogus opgenomen.