Medereiziger Therapie, training & Coaching

Lichaamsgerichte psychotherapie voor iedereen die meer vervulling en verbinding in het leven wil.
Ondersteuning voor naasten van ongeneeslijk zieken en nabestaanden.
Versterken van (zorg) professionals in hun zorg voor ongeneeslijk zieken en hun naasten.Workshop serie        

Volg de wijsheid van je lichaam

Over verbinding en heling


  • Kun jij de ander emotioneel toelaten? Of blijf je vooral waakzaam en heb je een emotionele muur?
  • Kun je gelijkwaardigheid met een ander voelen? Of voel je je vaak kleiner dan diegene? Of juist dat jij meer gaat dragen?
  • Kun je bescherming van de ander voor jou voelen en ook toelaten?
  • Kun je vertrouwen en je veilig intiem voelen met een ander?Ik geef maandelijks een 1-daagse groepsworkshop emotioneel lichaamswerk in Voorhout en een in Eindhoven. In Voorhout doe ik dit samen met mijn collega Celine van Mastrigt en in Eindhoven met Ellen van der Burg. Beiden zijn net zoals ik, bondingpsychotherapeuten. Binnen de groep werk je individueel aan jouw proces. Deze dagen werken we lichaamsgericht met gebruik van de kracht van aangename, veilige aanraking zoals omhelzing om (beter) te leren troost, liefde en warmte te kunnen voelen, uiten en bieden. We nodigen je uit om je emoties en gevoelens authentiek en integer te uiten met beweging en geluid. We werken met de kracht van wezenlijke betrokkenheid en empathie voor elkaar. En met de kracht van diep, veilig, overvloedig genieten. De bondingpsychotherapie van Dan Casriel is onze rode draad (zie www.bondingpsychotherapie.nl). Elke workshop krijgt een thema, maar leidend voor ons is jouw proces, waar jíj staat en waar jouw behoeften liggen.

We werken met een vaste groep van 8-12 personen, die zich committeren aan telkens 6 bijeenkomsten. Voorafgaand vindt een intake plaats.

De workshopserie wordt momenteel 1 keer per maand gegeven in Voorhout (Zuid-Holland). Data 2023: 29 april, 13 mei, 24 juni, 22 juli, 23 september en 21 oktober. Voor de data in Eindhoven klik hier.